PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE EUREKA! CREEM


Per a què serveix Eureka! Creem?


Eureka! Creem proporciona una plataforma de continguts que permet dissenyar un ensenyament personalitzat de forma fàcil i intuïtiva. Si cada nen o nena és diferent i cadascun té unes necessitats especials i una motivació diferent, per què els hem d’oferir el mateix a tots? Amb Eureka! Creem podrà crear el que vulgui sense esforç i modificar-ho les vegades que calgui.


Puc realment crear el meu propi projecte educatiu?


Sí. Oferim una eina composta per dibuixos, fotografies, bits, pictogrames, recursos composts, etc., en diferents versions relatives a tots els temes curriculars i transversals. A més, es proporcionen plantilles que es poden fer servir de base per no començar de zero i modificar-les en funció de les seves necessitats.

Però no pensi només en un projecte educatiu consistent en tres trimestres. Pensi en gran i dissenyi un quadern de repàs, un de grafomotricitat, un de matemàtiques o un d’anglès. Creï sense límits, però sempre amb el logotip del centre, els seus colors corporatius i la seva pròpia proposta pedagògica. Això és Eureka! Creem.


Puc arribar a ser la meva pròpia editorial?


Sí. Amb Eureka! Creem pot desenvolupar la seva pròpia proposta pedagògica i treballar amb els nens i nenes com sempre ha volgut. A l’hora d’encarregar-ne la impressió, tenim integrat el sistema amb impressors especialitzats en producció sota demanda; és a dir, oferir el mateix preu competitiu tant per a una unitat de producte com per a centenars o milers.

El sistema calcularà en temps real el cost d’impressió d’un quadern formatiu en funció del nombre de pàgines i després aplicarà un descompte per volum en funció de les unitats sol·licitades.

Per descomptat, amb el logotip del centre, els seus colors corporatius i la seva pròpia proposta pedagògica.


L’accés a Eureka! Creem consisteix en una subscripció anual?


Sí. Obrint un compte d’Eureka! tindrà llicència d’accés tant a Eureka! Creem com a Eureka! Ho he trobat! durant un any natural; és a dir, 365 dies. Durant aquest temps podrà accedir a tots els recursos digitals i també a l’eina de creació de fitxes. Així no cal esperar al començament de curs i podrà gaudir d’ofertes i promocions que llancem periòdicament.


El preu de la subscripció inclou la impressió?


No. La impressió sota demanda de les seves creacions té un cost addicional que varia en funció del nombre de pàgines de cada quadernet i el nombre d’unitats sol·licitades.


He de crear-ho tot des de zero?


No cal. Tot i que és una eina molt potent, intuïtiva i fàcil de fer servir, hem creat una gran quantitat de recursos que ja fan la feina per vostè, que funcionen sols i que només ha de configurar al seu desig.

A més disposa d’una sèrie de plantilles amb quaderns per a les diferents edats i projectes temàtics. No cal començar de zero, n’hi ha prou de fer les modificacions oportunes perquè el resultat satisfaci les seves necessitats. Afegeixi-hi o elimini’n pàgines, modifiqui il·lustracions, canviï els textos i l’idioma... Tot això amb només uns clics de ratolí.


Quines són les formes de pagament?


Es pot pagar amb targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, mitjançant transferència bancària o ingrés en compte. Els nostres delegats comercials l’assessoraran sobre les formes de pagament disponibles i trobaran la millor per a vostè.

Una vegada comprovat que s’ha rebut l’import de la transacció es posarà en marxa l’accés a la plataforma o la comanda a la impremta dels quaderns personalitzats.


Com rebo els meus quaderns personalitzats?


La comanda de quaderns es rep per missatgeria urgent i es lliura a l’adreça indicada, amb l’obligació que s’identifiqui la persona que rep el paquet.

L’horari de lliurament específic depèn del servei de missatgeria contractat en cada ocasió.


Quin és el termini de lliurament?


Des que es confirma l’ordre de comanda i que s’ha efectuat correctament la transacció bancària amb el pagament, seran necessaris entre 8 i 15 dies laborables per fer la impressió i lliurar els quaderns.


Puc fer la devolució d’un quadern?


Encara que en una botiga existeix l’obligació d’oferir la devolució de l’import pagat per un producte, s’eximeix d’aquest dret de desistiment en productes personalitzats.

Tot això s’estableix en els articles 68, 79, 101 i 102, del Reial decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries; i en els articles 44 i 45 de la Llei 7/1996 Ordenació del Comerç Minorista, modificada per la Llei 47/2002 per adaptar-la a la Directiva Europea 97/7/CE.


Puc demanar trimestre rere trimestre?


Sí, pot fer-ho com vulgui. Pensi que vostè és la seva pròpia editorial, això implica que la decisió és seva. Pot triar la quantitat de pàgines de cada quadern, l’ordre i el contingut, o quines quantitats sol·licitar en cada moment. Pot demanar un sol trimestre i més endavant els següents. O unir dos quaderns en un. O fins i tot fer la comanda d’una sola unitat.


Amb Eureka! soc competitiu? Quin és el cost d’un quadern?


Sí, serà competitiu. El preu de cada quadern es calcula en funció d’una quantitat fixa inicial per la seva enquadernació, la manipulació i l’acabat, més un cost per pàgina, per la qual cosa vostè serà qui decideixi tant els continguts com el preu. A més, el sistema aplicarà un descompte per volum; és a dir, com més unitats se sol·licitin, més descompte s’aplicarà per unitat.


Què puc fer si hi ha incidències en la meva comanda o durant l’ús de la plataforma?


Accedeixi a la secció “Contacti amb nosaltres” i expliqui’ns el problema. L’ajudarem de la manera més eficaç possible perquè la seva experiència amb Eureka! sigui plenament satisfactòria.